fbpx

24 December

Välkommen till julafton 2018.

Jag önskar er en fröjdefull jul, med vänner och familj. Kom ihåg att stressa ner, landa och ta det för vad det är. Perfekt är till för en annan dag, idag ska fokus ligga på att ta hand om varandra.

Jag har också satt ihop en julklapp till dig: en e-bok. Boken innehåller övningar och tankar för att må bättre i ditt liv. Många av dessa övningar kan man också använda med familjen och med barnen. Kanske ska du göra en karta över familjens energigivande aktiviteter? Eller hjälpas åt att fundera på vad ni mår bra av, egentligen (och självklart boka in mer av det under våren).

Boken hittar du här.

Här kommer årets sista julkalenderluckor:

24. Skriv ner två saker du vill ska hända och hur du ska komma göra för att komma dit.
Många gånger så går vi i vanans makt bara omkring här i världen. Så här på julafton vill jag att du ska fundera lite över vad du vill ha egentligen? Vad är viktigt för dig i ditt liv? Varför är det viktigt för dig? Hur ska du få det du vill ha? Jag behöver du göra mer av för att komma dit? Vad behöver du sluta göra för att komma dit? När ska du komma dit? Observera att detta inte inkluderar saker eller prylar. Det är på en helt annan nivå av livet. En mer välbefinnande-centrerad nivå. Jag tror att svaret på dessa frågor är det bästa julklapp du kan ge dig själv.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.