fbpx

23 December

Idag kommer vi att klä granen, det är en rolig aktivitet med barnen :). Från och med förra året så tog jag lite inspiration och städar bort julen före nyår. Så julgranen får stå i ca en vecka i år. Mestadels för att vår tvååriga son kommer att riva granen annars.

För er som inte sett julens utveckling på instagram så var jag i år väldigt sen även med julpynt överlag. Men ibland får det vara som det är. Det är viktigare att må bra än att ha huset fullt i pynt. Idag är det också fjärde advent och alla ljusen tindrar klart i staken.

Här kommer dagens luckor:

23. Stå stilla och notera fem saker som är ”fina” omkring dig
Uppskattar det du har omkring dig, oavsett vart du är? På höstlovet var vi i Polen, en väldigt dyster resa på många sätt eftersom vi prickade in deras stund för att minnas alla som dog i andra världskrigets spår. Men även där kan man stanna upp och se det fina, alla ljus, all kärlek och all omtanke. Alla samlades och sörjde tillsammans. Så stanna någon gång under dagen och se dig omkring, vilka fem fina saker ser du? Det kan också vara saker du är glad för att de finns eller saker som du uppskattar med naturen/staden.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.