fbpx

Kontakta oss

  Ditt namn

  Din epost

  Ämne

  Ditt meddelande

   

  Skicka ett meddelande

  Önskar du komma i kontakt med oss skriftligen så kan du använda formuläret till vänster, så återkommer vi till dig så snart vi kan!

  Ring och få svar direkt

  073 90 17 969

  Om NjutaMera

  NjutaMera är företaget som vill få dig att njuta mera av livet. Det fina med denna affärsidé är att livet är här och nu, varje stund och varje minut. Ofta glömmer vi dock bort detta. Genom att sprida kunskapen om vad som får oss att må bra så hoppas jag kunna vägleda dig och många fler till ett mer tillfredsställt liv.

  Jag som startat och driver NjutaMera heter Kristina Boström och har under hela mitt liv brunnit för att skapa bättre liv för mina medmänniskor. Genom att hjälpa vänner och bekanta, anordna nyktra tillställningar för ungdomar och vara delaktig i flertalet organisationer har jag fått både erfarenhet och engagemang.

  Genom detta har jag också kommit i kontakt med idrotten och mer specifikt fridykningen. Så här i efterhand har jag insett att det var min meditation, tystanden och det totala fokuset på kroppen och dess signaler har gett mig mersmak. Det är något speciellt under vattenytan och med kunskapen om meditation kan jag skapa mitt egen undervattensland ovanför vattenytan.

  Idag har jag tre barn varav det äldsta född 2011, i och med dessa har mitt intresse spätts på ytterligare och framförallt krupit ner i åldrarna. Att skapa en god grund för barn att utvecklas på har alltid varit i mitt hjärta, men när det kommer till att ha barn i dessa åldrar gör det ännu mer angeläget.

  Genom mina år i högskolans värld har jag hunnit med många olika inriktningar, men främst har jag en magister i kognitiv neurovetenskap med ämnen som coachning och positiv psykologi. Utöver detta har jag också fysiologi, familje och föräldraskapspsykologi och andra psykologi områden. Jag har ett stort intresse för hur saker fungerar och har därför lagt till en del retorik och naturvetenskapliga ämnen.

  Sammantaget har jag en god förståelse för hur människans hjärna fungerar, vad som får barn och vuxna att utvecklas  på ett positivt sätt med god självkännedom. Till detta har jag en applicerad kunskap inom ideella organisationer och träningsupplägg för att skapa en individuell utveckling och utmaning för alla inblandade, utöver detta kommer också både kunskap från min egna familj och från mina psykologistudier om hur man skapar fungerande grupper. Allt detta är till fördel när jag vägleder genom NjutaMera och dess verksamhet.