fbpx

Kampanj

Vinn tre gruppcoachningstillfällen

Vad kul att du kommit hit. Genom att fylla i formuläret nedan deltar du i en utlottning av tre stycken gruppcoachningssessioner (60 minuter).

Träffarna kommer äga rum tisdagar 18.00-19.00, den 17:e och 24:e september samt den 1:a oktober.  Adressen är teknikringen 7, Linköping. Mer info om lokalen kommer när det närmar sig.  

Sista dag att delta i tävlingen är den 25/8

Som en rivstart inför hösten kommer jag härmed annonsera en tävling där nio personer har möjlighet att vinna tre tillfällen för psykologisk coaching. Min tanke är att vi tillsammans ska diskutera ämnen som ni själva valt med mig, Kristina, som moderator. Jag har lång erfarenhet av personlig coaching och arbetar mot såväl organisationer som privatpersoner. Min vilja av att hjälpa andra är den yttersta drivkraften till detta initiativ och jag tänker att det till hösten är perfekt med denna tävling för att tackla den till synes mörka tid som kommer. Vad jag ber er att göra för att medverka och ha chans till att vinna detta pris är att besvara enkäten i länken nedan. Tänk på att svara ärlig. Ett svar som skildrar dig på fel sätt kommer inte hjälpa dessa sessioner att nå sitt syfte.

Lite kort om vad psykologisk coaching innebär. Läs gärna detta så du förstår vad vi kommer göra vid cirklarna.

 

Antaganden för psykologisk coachning.

De antaganden som ligger till grund för coachning är att vi som individer kan och vill utvecklas. Att det finns metoder och verktyg som hjälper oss att både utvecklas och att må bra. Samt att samtalsstöd i olika former är ett verktyg för att lyckas med förändring. Säkerligen fler, men dessa är de centrala.

Vilka grunder vilar psykologisk coachning på?

Psykologisk coachning vilar på två ben; det första är teorier från psykologi och kognitiv neurovetenskap, det andra är en vetenskaplig samtalsmetodik (i detta fall motiverande samtal). NjutaMeras verksamhet följer psykologsamfundets etiska riktlinjer samt tystnadsplikt. Psykologisk coachning medför tystadsplikt både för coach och deltagande personer, då detta är viktigt för förtroendet i gruppen.

Vad innebär det av mig att delta på psykologisk coachning?

Att delta på psykologisk coachning innebär att man har förstått de grunder och antaganden som finns för coachningen, samt att man har förstått att det kommer innehålla hemövningar, eller tankeuppgifter att göra mellan sessionerna. Det innebär också att du som deltagare/klient är den som driver dina förändringsprojekt med en coach/grupp som stöd. Ingen annan kan genomföra andras förändringar.

Urval sker på följande sätt: För att få vara med i utlottning krävs att du besvarat alla frågor. För att sedan hitta vinnare jämförs motiveringarna och de nio med mest tänkvärda motiveringarna får ett mail om deltagande. I detta mail kommer det att finnas mer information om exakt hur coachningen kommer vara utformad. De förutbestämda datumen och tidsåtgången kommer dock att bestå oavsett hur feedbacken på enkäten ser ut, men innehåll och upplägg kommer att utformas efter dina svar. Du vinner således tre gånger gruppcoachning á 60 minuter, i enighet med de datum som är satta. När du har fått mer info om exakt utformning har du möjlighet att tacka nej till din plats, då den erbjuds till den efter dig i turordningen. Vinnarna notifieras via Facebook i enskilda PM, samt taggade i posten senast två veckor före första träffen. Vid sena avhopp kan det vara relevant med nya personer som får delta. Men inga platser ersätts efter startdatum. Om du vill svara på enkäten och sista svarsdag är förbi går det självklart jättebra, men du kan inte vinna någon coachning.

I enighet med GDPR kommer all data i detta formulär att raderas efter 12 månader. Under dessa 12 månader kan du komma att få uppföljande mail, men du är självklart välkommen att radera dig från sändlistor. Vill du läsa mer om våra allmänna villkor finner du dessa här https://njutamera.se/allmanna-villkor/

Tack för ditt deltagande! Som senast publiceras en vinnare två veckor före start.