Front-page-draft

Utveckla

ditt

personliga

jag!

Som ledare; på arbetet, i familjen eller bara över dig själv 🤩

Har du kommit till en punkt i ditt liv där du känner dig fast, saker går på rutin och den där energiska livslusten lyser med sin frånvaro? Då är coachning något för dig! Boka ett samtal redan idag och ta första steget mot ditt nya liv. 

Är du ledare eller har personalansvar? Har du funderat på hur du på bästa sätt kan engagera och motivera dina medarbetare för bästa resultatet. Då är coachning något för dig! Boka ett första samtal idag och ta första steget i att frigöra din potential som ledare. 

Är du förälder eller på väg att bli förälder och vill öka din tilltro till ditt föräldraskap. Eller har barn som testar gränser, och utmanar dig. Då är coachning något för dig. Boka idag och ta första steget att växa med ditt barn, på ett sätt där båda mår bra!

Hello, I am Kristina

Genom hela mitt liv har jag hjälpt andra. Till en början gick det inte så bra, men med tid och övning lärde jag mig den ädla konsten att lyssna. Vilket har gjort att människor sökte upp mig när de bara ville att någon skulle lyssna utan att komma med lösningar eller att döma.

 

 

Den här kunskapen använder jag mig av dagligen i min roll som förälder, ideel tränare och i min yrkesroll som coach och facilitator. Allt för att få mäninniskor omkring mig att växa, och bli så bra som de kan och vill. Att få andra att prioritera sitt eget välmående som ett verktyg för att nå dit de vill i sin roll som ledare, förälder, eller sig själv. 

 

Enroll to one of our ONLINE COURSES —>

KONTAKTEN OSS

    KontorstidKväll/Helg