fbpx

Front-page-draft

Utveckla

ditt

personliga

jag!

Som ledare; på arbetet, i familjen eller bara över dig själv 🤩

 

Have you reached a point in your life where you feel stuck, things go on routine and that energetic zest for life shines with its absence? Then coaching is for you! Book a call today and take the first step towards your new life. 

 

Är du ledare eller har personalansvar? Har du funderat på hur du på bästa sätt kan engagera och motivera dina medarbetare för bästa resultatet. Då är coachning något för dig! Boka ett första samtal idag och ta första steget i att frigöra din potential som ledare. 

 

Are you a parent or about to become a parent and want to increase your confidence in your parenting. Or have children who test boundaries, and challenge you. Then coaching is for you. Book today and take the first step to grow with your child, in a way where both feel good!

Hello, I am Kristina

Genom hela mitt liv har jag hjälpt andra. Till en början gick det inte så bra, men med tid och övning lärde jag mig den ädla konsten att lyssna. Vilket har gjort att människor sökte upp mig när de bara ville att någon skulle lyssna utan att komma med lösningar eller att döma.

 

 

Den här kunskapen använder jag mig av dagligen i min roll som förälder, ideel tränare och i min yrkesroll som coach och facilitator. Allt för att få mäninniskor omkring mig att växa, och bli så bra som de kan och vill. Att få andra att prioritera sitt eget välmående som ett verktyg för att nå dit de vill i sin roll som ledare, förälder, eller sig själv. 

 

Enroll to one of our ONLINE COURSES —>

KONTAKTEN OSS

    KontorstidKväll/Helg