Cochning

Varje process börjar med att vi definierar vart du är idag, vart du ska och vad du redan har gjort på din väg. Beroende på vilket mål du har så kommer vi att göra mätningar både i början och slutet av processen (detta ingår inte om du betalar styckvis). Nedan finns flera olika betal-alternativ så att du ska hitta det stöd som passar just dig. Alla avtal betalas per månad (med undantag för styckvis betalning), och du binder dig den perioden som du väljer, 1 månad, 3 månader, 6 månader, eller 12 månader. Alla avtal avslutas automatiskt efter den givna perioden och du kan välja att betala en klumpsumma.

Varje session är skräddasydd efter dig, ditt liv och dina behov. Vilket också innebär att alla sessioner kommer se olika ut beroende på de utmaningar som du möter, och de verktyg som är bäst lämpade i din situation. Jag som coach finns där som ett stöd i din process. Köper du paket så kommer du att få en hemövning mellan varje gång, som vi följer upp på nästa gång. Inför och efter varje session så kommer jag också att förbereda mig och göra nödvändiga förberedelser för att du ska få den hjälp du behöver för att nå dit du vill.

Processen kommer ta dig till dit mål, om du är villig att göra jobbet.

Du får en coach som kan hantverket i att lyssna och som vet hur man väcker den inre motivationen för att komma dit du vill. Dessa sessioner är till för dig, och det är därför inget färdigsytt program, utan vi skräddarsyr din process med exakt det som du behöver. Så att du kan hitta din vilja och ditt driv till att förändra ditt liv till det bättre. Tillsammans med mig!

Vanliga resultat från coachning med mig är:
– mod att stå upp för dig själv
– klarsynthet och perspektiv för framgång
– ökad självkänsla och/eller självförtroende, samt tilltro till din förmåga
– ökad glädje och välmående i ditt liv
– kraften att hitta nya, egna och kreativa lösningar
– fokus – på det som verkligen är viktigt i ditt liv
– en ökad närvaro i ditt liv.

Varje session är 45 minuter lång och vi bokar in en ny varje gång (med undantag för “mini”). Du kan välja att betala styckvis eller paket. Se betalalternativen nedan.
Alla sessioner är online, oftast via zoom och/eller messenger beroende av avtal.
Du har möjlighet att ställa frågor via messenger mellan sessionerna (med svar under dagtid; unlimited skiljer sig något från övriga paket)

Efter tre gånger ska du se och känna resultat, så du måste vara beredd att prova minst tre gånger innan du gör en bedömning. En process är i regel mellan 6 och 15 sessioner. De första sessionerna kommer att vara med ca 14 dagars mellanrum och sedan blir det efter ditt behov (med undantag för unlimited).

Allt bottnar inom den applicerade positiva psykologin. Dvs läran om vad som får individer och organisationer att må som bäst.

Nedan finner du ett formulär där du kan kontakta mig för att boka en första tid (utan kostnad), för att diskutera ditt mål och om detta alternativ passar dig och din situation. I meddelanderutan vill jag att du skriver ungefär när du kan boka en tid (fm/em/kväll), så att jag kan återkoppla med tider som är relevanta för dig.

Categories:

  KontorstidKväll/Helg

  Course Instructor

  Kristina Boström Kristina Boström Author

  This course does not have any sections.

  Lämna ett svar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.