familjeträning

Familjeträning


Som förälder i ett samhälle som ställer orimliga krav på oss som individer är det lätt hänt att man som vuen hamnar mellan stolarna. Träningen försummas och vårat välbefinnande hamanr långt efter på att göra listan. Därför har jag satt ihop denna form av träning; där hela poängen är att man ska kunna göra två saker samtidigt: både träna och ta hand om sina barn. Eftersom det handlar om barn kommer vi att jobba mycket på en leksam och lättsam nivå som även yngre barn (3-4 år) kan vara delaktig i, samtidigt som du som vuxen får en hör dos av egen utveckling inom området.

Mindfullness

Under fem gånger kommer vi varannan vecka öva på mindfullness, meditation och uppmärksamhet. Anmäl ditt intresse redan idag, när 10 familjer anmält sitt intresse kommer jag att sätta datum och plats.

Rörelse

Under fem gånger kommer vi varannan vecka öva på lätt rörelse i enighet med riksidrottsförbundets satsning på åldersanpassad fysisk träning. Anmäl ditt intresse redan idag, när 10 familjer anmält sitt intresse kommer jag att sätta datum och plats.

Använd formuläret nedan för anmälan

    MindfullnessRörelse