familjekickoff

Familjekickoff


Har du någon gång kännt att vardagen bara rullar på? Du har tappat all kontroll och styrkraft, livet bara tar dig åt håll du inte vill.

Då är detta veckan för dig, under sju dagar får du med hjälp av positiv psykologi och en noggrann handlingsplan genomföra en målinriktad förändring i ditt liv.

Du och din familj blir upphämtad nära ditt hem och körda till en konferens anläggning. Sedan kommer du under halvdagar få bearbeta olika områden av livet i samråd med din familj för att skapa en tydlig och gemensam väg framåt. Eftersom hela din familj är med på resan så kommer vi ha förskolepedagoger som tar hand om barnen och bearbetar samma områden som vuxna, fast på en anpassad nivå. De allra minsta barnen kommer att få jobba med roliga övningar och lekar, allt för att du och din partner (och dina något större barn) ska få diskutera igenom ämnena.

Under veckan kommer vi jobba med mål, välmående, rutiner, attityder, tacksamhet, ekonomi med flera. Allt för att ni ska få med er det ni behöver för att återigen må bra i era liv.

Denna resa kommer vara sommaren 2019, anmäl ditt intresse redan nu.