Lunchcirklar

Lunchcirklar

Vilka är dina psykologiska styrkor? Vad kan du göra för att må bättre? Och hur kan andras erfarenheter hjälpa dig? 


Positiv psykologi handlar i stora drag om vad som påverkar människans välbefinnande och lycka. Syftet med den här cirkeln är att hjälpa dig som deltagare att bredda perspektiven på dina värderingar och ditt liv och få rätt verktyg och förutsättningar för att må bättre. Men den är också ett forum för intressanta diskussioner om vad som är viktigt i livet och hur vi kan lära oss att prioritera rätt saker.

Vår cirkelledare vägleder samtalen utifrån ett förutbestämt tema, och erbjuder även olika övningar för den som vill jobba vidare. Exempel på teman är:

  • Vad är välbefinnande?
  • Vad är meningen med livet?
  • Vilka är mina psykologiska styrkor?

Genom att ta del av varandras tankar och reflektioner skapar vi förståelse både för andra och oss själva. Personliga berättelser är ofta en naturlig del av denna kurs, men av respekt strävar vi efter att låta dessa stanna inom cirkeln.

Cirkeln passar dig som är intresserad av positiv psykologi i stort, som är intresserad av personlig utveckling eller dig som vill få nya insikter om hur du kan öka ditt välbefinnande.

Under våren 2019 har jag bokat in en cirkel i Mjärdevi, Linköping. Vi startar denna cirkel den 6:e februari.


Är du intresserad av att starta en lunchcirkel någon annanstans i Östergötland? Skriv ditt förslag i formuläret så kontaktar jag dig för vidare diskussion.